Klantenservice: contact@duras.nl
KvK-nummer: 74229109
Vestigingsnr: 000042204135
Adres: Plein 1944, Nijmegen

Waarom is SEO belangrijk

Je hoort steeds meer mensen over SEO praten. SEO is de afkorting voor zoekmachine optimalisatie en is voor veel ondernemers belangrijk geworden. Voor ondernemers is het namelijk ongelooflijk belangrijk om goede rankings te verkrijgen binnen Google. Heb jij enig idee waarom dit zo belangrijk is? Heb jij enig idee waarom wij vol passie elke dag met SEO bezig zijn? Dat heeft beide meerdere redenen. In dit artikel hebben we alle redenen op een rijtje gezet. De redenen waarom zoekmachineoptimalisatie in de huidige maatschappij zo belangrijk is.

We leven in een digitale maatschappij

Op welke manier heb jij contact met je klanten? Op welke manier heb jij contact met je vrienden? De kans is groot dat je op beide antwoorden hetzelfde antwoord kunt geven: via de digitale kanalen. Door de opkomst van het internet is het vele malen makkelijker om contact met elkaar op een afstand te hebben. De opkomst van het internet heeft voor één grote verandering gezorgd: de maatschappij is volledig omgeturnd tot een digitale maatschappij.

Voor een ondernemer biedt dat ongelooflijk veel voordelen. Het is via het internet namelijk mogelijk om een groot publiek aan te spreken. Als jij een leverancier van bepaalde producten bent, kan je deze producten aan Spanjaarden én aan Amerikanen verkopen. De digitale maatschappij kent namelijk geen grenzen. Als ondernemer zijnde levert dit dus mooie kansen op. Tegelijkertijd is het zaak om die kansen wél te benutten; dat is de taak die voor ons weggelegd is. Wij kunnen jou namelijk helpen met de zoekmachineoptimalisatie.

Google heeft de macht

Als jij op internet naar informatie zoekt; hoe doe je dat dan? De kans is groot dat je naar Google gaat en daar de gewenste informatie op gaat zoeken. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat je vervolgens voor één van de drie bovenste hits kiest. Hierdoor kan je je ongetwijfeld voorstellen dat het voor jou ontzettend belangrijk is om op die posities terecht te komen. Dat is nu mogelijk dankzij zoekmachine optimalisatie.

Door SEO op de juiste manier in te zetten, kan je namelijk de hoge rankings binnen Google verkrijgen. Het mag duidelijk zijn dat Google tegenwoordig de macht heeft. De positie in deze zoekmachine kan jouw website/onderneming maken of kraken. Ga daarom voor het hoogst haalbare en bemachtig één van de drie bovenste hits bij relevante zoekwoorden.

Omzet verhogen

Als je SEO op de juiste manier in zet, kan je simpelweg je omzet gigantisch verhogen. Zoals we eerder al aangaven, kent de huidige digitale maatschappij geen grenzen. Je kunt dus alle mensen uit Nederland bereiken. Je kunt daarbij ook nog eens mensen uit andere landen bereiken. Wat wens je nog meer? Het is vervolgens alleen nog taak om die mensen naar jouw website te lokken. Dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Het proces van zoekmachineoptimalisatie is namelijk een langdurig proces. Als je van onze diensten gebruik maakt, heb je niet opeens binnen 1 week je omzet weten te verhogen. Nee, bij SEO draait het met name om de lange termijn.

Op de lange termijn is het dankzij SEO absoluut mogelijk om de omzet te verhogen. Je kunt immers via het internet, en via Google, ongelooflijk veel mensen bereiken. Als deze mensen op jouw website terechtkomen, is de kans op een aankoop aanwezig. Door de conversie op je website te optimaliseren, kan je vervolgens meer aankopen genereren. Het gevolg? Je omzet groeit, je onderneming groeit en je houdt meer winst over. Dat alles met dank aan SEO.

Neem een voorsprong op de concurrentie

De concurrentie op het internet is tegenwoordig moordend. Vele partijen proberen om de bovenste hits in Google te bemachtigen. Als dat ook voor jou geldt, ben je bij Duras aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in staat om een voorsprong op je concurrentie te nemen. Dat doen we simpelweg door SEO op de juiste manier in te zetten. Wij hebben daarbij de beschikking over unieke tools en diensten. Deze tools en diensten vind je elders niet terug. Dankzij deze diensten is het absoluut mogelijk om een voorsprong op je concurrentie te nemen! Deze voorsprong kan je echter alleen nemen als je SEO op de juiste manier inzet. 

Het mag duidelijk zijn dat SEO onmisbaar is voor elk bedrijf. Schakel Duras in, bekijk vanzelf de hogere rankings in Google en ga groeien met je omzet! We komen graag met jou in contact om alle mogelijkheden te bespreken. 

Globaal gezien bieden wij de volgende diensten aan:

On page Seo

Wikipedia backlinks

Nieuwswebsites backlinks

Web 2.0

Trefwoorden onderzoek