Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij geven drie keer per dag bestellingen door aan onze leverancier. Hier duurt het gemiddeld 24-48 uur voordat je bestelling is voorbereid en richting Nederland gaat. Wij leveren alle bestellingen via de DHL Express Service, dit is een 24-uurs levering. De totale levertijd ligt tussen de 2 en 5 werkdagen.

  • Bij bestellingen boven de €50,- zijn de leverkosten gratis.
  • Bij bestellingen onder de €50,- zijn de leverkosten €6,95,-.
  • U krijgt van ons via E-mail een track & trace code waarmee u uw bestelling kan volgen.

Bestellingen worden altijd goed ingepakt door onze leverancier. Het kan heel soms voorkomen dat de leverancier een foutje maakt en een verkeerd product stuurt, neem dan direct contact met ons op en wij zullen samen kijken wat we kunnen doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Retourneren

U kunt binnen 14 dagen uw product retourneren, dit wordt ook wel uw Herroepingsrecht genoemd. U kunt het product binnen 14 dagen zonder opgave van reden retour bij ons aanmelden door contact op te nemen met de klantenservice.

  • Wij storten het volledig betaalde bedrag na ontvangst binnen 14 dagen terug op uw rekening.
  • Het product mag niet beschadigd of gebruikt zijn
  • Het product dient in de originele verpakking retour te worden gestuurd. 

LET OP: Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

DHL Levering

Duras maakt gebruik van DHL Express Shipping. Een premium service van DHL die voor jou kosteloos zijn bij bestellingen boven de €50,-.

DHL levert producten na ontvangst van de leverancier binnen 24 uur. Ook kunt u uw bestelling volgen die een unieke Track & Trace code die je naar jou E-mail toegestuurd krijgt.