Klantenservice: contact@duras.nl
KvK-nummer: 74229109
Vestigingsnr: 000042204135
Adres: Plein 1944, Nijmegen

SEO Uitbesteden

Wil jij graag met je onderneming gaan groeien? Heb je geen idee hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Wij weten exact hoe je dat voor elkaar kunt krijgen! Schakel Duras in en profiteer van de SEO diensten van ons. Wij leveren namelijk unieke en waardevolle SEO diensten. Dankzij onze diensten ga je hoge rankings binnen Google verkrijgen. Daarmee neem je niet alleen een voorsprong op je concurrentie. Nee, je haalt simpelweg veel meer bezoekers naar je website toe. Deze bezoekers kan je vervolgens weer omzetten in nieuwe klanten en zodoende groeien met je bedrijf.

Het is daarvoor uiteraard wel noodzakelijk dat je jouw zoekmachineoptimalisatie uit gaat besteden. Hier staat een bepaald prijskaartje tegenover. Deze investering heb je er echter binnen no time weer uit. Naarmate je meer bezoekers op je website krijgt, gaan (logischerwijs) ook het aantal verkopen stijgen. Hierdoor verdien je simpelweg meer geld. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is te investeren in onze diensten. Wil je meer informatie over het uitbesteden van de SEO werkzaamheden? Hieronder kan je meer informatie over SEO uitbesteden lezen én over onze diensten.

Waarom SEO uitbesteden?

Op welke manier heb jij contact met je klanten? Op welke manier heb jij contact met je vrienden? De kans is groot dat je op beide antwoorden hetzelfde antwoord kunt geven: via de digitale kanalen. Door de opkomst van het internet is het vele malen makkelijker om contact met elkaar op een afstand te hebben. De opkomst van het internet heeft voor één grote verandering gezorgd: de maatschappij is volledig omgeturnd tot een digitale maatschappij.

Voor een ondernemer biedt dat ongelooflijk veel voordelen. Het is via het internet namelijk mogelijk om een groot publiek aan te spreken. Als jij een leverancier van bepaalde producten bent, kan je deze producten aan Spanjaarden én aan Amerikanen verkopen. De digitale maatschappij kent namelijk geen grenzen. Als ondernemer zijnde levert dit dus mooie kansen op. Tegelijkertijd is het zaak om die kansen wél te benutten; dat is de taak die voor ons weggelegd is. Wij kunnen jou namelijk helpen met de zoekmachineoptimalisatie.

Omzet verhogen

Wat zijn nou zwaarwegende redenen om SEO uit te besteden? Wij gaan het antwoord op deze vraag geven, maar kijken daarbij puur naar de diensten die wij leveren. Wij zijn namelijk overtuigd van onze diensten. Als je jouw SEO bij ons uit gaat besteden, weet je één ding zeker: je website krijgt betere rankings in Google. Is dat niet het geval? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag retour. Wij beloven namelijk binnen 3 maanden al een (flinke) verbetering van jouw positie binnen Google.

Hoe we dat doen? Allereerst is het belangrijk om een zoekwoorden onderzoek uit te voeren. We kijken daarbij naar de producten/diensten die je levert en gaan vervolgens op zoek naar relevante zoektermen. Daarbij houden we met name rekening met de zogeheten long tail zoekwoorden. Dit is het tegenovergestelde van short tail zoekwoorden. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet weet wat dit exact inhoudt. Hieronder een voorbeeld van een short tail zoekwoord en een long tail zoekwoord:

Short tail zoekwoord: geld besparen
Long tail zoekwoorden: geld besparen op energie kosten

Als je je richt op het short tail zoekwoord heb je simpelweg te maken met ongelooflijk veel concurrentie. Wij richten ons daarom op de long tail zoekwoorden. Deze zoekwoorden hebben een aardig zoekvolume en ondertussen minder concurrentie. Daardoor is het beter te doen om de juiste posities binnen Google te verkrijgen. Bij de short tail zoekwoorden heb je vaak concurrentie van machtige bedrijven met een oneindig marketingbudget. Daar ga je het simpelweg niet van winnen.

Kort samengevat nog enkele redenen waarom het aan te raden is om SEO uit te besteden:

– Meer website bezoekers
– Voorsprong op je concurrenten
– Verhoging van de omzet
– Groei van je onderneming

Onze diensten

Welke diensten bieden wij zoal aan? Met welke diensten zijn wij in staat om de rankings in Google te verbeteren? Onze diensten kunnen we onderverdelen in enkele categorieën:

– On page Seo
– Wikipedia backlinks
– Nieuwswebsites backlinks
– Web 2.0
– Trefwoorden onderzoek

On Page SEO

Elke website moet 100% geoptimaliseerd zijn. Dit betekent dat de content uniek en waardevol is. Dit betekent dat de meta descriptions in orde zijn. Dit betekent dat de pagina titels in orde zijn. Kortom: dit betekent dat alle facetten op jouw website in orde zijn. Wij zijn in staat om dit alles naar wens van Google aan te passen. Door de vele ervaring en kennis weten wij exact waar Google veel waarde aan hecht. Door daar op in te spelen, kunnen we prachtige rankings binnen Google verkrijgen.

Backlinks

Zo weten wij ook dat Google waarde hecht aan backlinks. Dat zijn links op andere websites die naar jouw websites verwijzen. Wij zijn in staat om kwalitatief hoogwaardige backlinks te verkrijgen. Zo kunnen wij backlinks op grote nieuwswebsites verkrijgen én zelfs op de Wikipedia pagina’s. Dit zijn pagina’s met ontzettend veel autoriteit en worden door Google dan ook als ‘erg waardevol’ beschouwd. Ook kunnen wij zorgen voor links op een zogeheten 2.0 web. Wil je daar meer informatie over? Bekijk dan deze pagina.

Trefwoorden onderzoek

Middels een trefwoorden onderzoek kunnen wij de relevante zoekwoorden voor jou selecteren. Meer informatie over ons trefwoorden onderzoek kan je in dit artikel onder het kopje ‘Waarom SEO uitbesteden?’ vinden.

Contact

Heb je interesse in onze diensten? Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek. We komen graag met je in contact om alle mogelijkheden te bespreken!