Bereik meer bezoekers met On Page SEO

Het ranken in Google hangt af van veel factoren. De belangrijkste is On Page SEO.

Duras heeft jaren ervaring op het gebied van On Page SEO en weet jouw pagina’s maximaal te optimaliseren.  Tegen goedkope tarieven rankt jouw website binnenkort in de top posities!

  • Snelle levering
  • Maximale optimalisatie
  • Goedkope tarieven
  • Stijg in Google
On Page SEO 1

On Page SEO is prioriteit nummer #1

Na een grote investering van tijd en geld is je website helemaal af. Er staan prachtige teksten op, een mooi design en veel pagina’s, laat de klanten maar komen denk je…..fout! Ongeveer 90% van de websites die nu in de lucht zijn hebben geen tot weinig bezoekers. Eigenaren verdienen er niks mee en geven op na een paar maanden. De gouden sleutel tot het bereiken van bezoekers is Google. Hoe hoger jouw website in Google rankt, hoe meer bezoekers, simpel. Met de On Page SEO diensten van Duras stijgt jouw website gegandeerd in Google. Wij optimaliseren elke pagina maximaal en herschrijven teksten.

Domineer Google in 2019

Geloof het of niet, maar zelfs in de grootste markten is er plek voor jouw nieuwe website. We zien zelfs vaak dat de grootste websites in Nederland hun On Page SEO niet on point hebben. En ja, ook jij kan hun outranken, als je het maar goed aanpakt! Bij het ranken van een website komt niet alleen On Page SEO kijken. Ook komt er veel linkbuilding aan te pas. Duras heeft met beide ervaring en kan bij beide factoren hulp bieden.

Waarom kiezen voor Duras

Wij leveren diensten supersnel op. On Page SEO diensten zijn vaak binnen enkele dagen al afgehandeld. Na betaling van de factuur hebben wij alleen jouw website login gegevens nodig en gaan we meteen aan de slag.

Vergeleken met andere SEO aanbieders zijn onze prijzen een van de goedkoopste in de markt. U kunt ons al aan het werk zetten voor een simpele 50 euro.

Stijgt uw website niet in Google binnen 3 maanden? Dan krijgt u in de meeste gevallen het geld teruggestort op uw rekening. Dit gebeurd zonder gedoe en zonder kleine lettertjes!

On Page SEO 2
On Page SEO 3

Samenwerking met Stradale Media

Bij Duras staat kwaliteit op nummer #1. Wij zullen nooit spam teksten gebruiken tijdens het bouwen van backlinks.

Alle teksten worden geschreven door Stradale Media. De teksten zijn van professioneel niveau en worden zorgvuldig in elkaar gezet.

De teksten zijn SEO geoptimaliseerd om het maximale uit jouw backlink te halen.

Nog vragen over onze diensten?