Klantenservice: contact@duras.nl
KvK-nummer: 74229109
Vestigingsnr: 000042204135
Adres: Plein 1944, Nijmegen

5 SEO Tips

Zie jij de waarde van een goede ranking in Google in? Zo ja; dan ben je ongetwijfeld al bezig met SEO. Zo nee; dan is het tijd om met SEO aan de slag te gaan. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimalization; vrij vertaald betekent dit zoekmachine optimalisatie. In de huidige, digitale maatschappij is het ontzettend belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Ongelooflijk veel mensen maken namelijk gebruik van een zoekmachine, met name Google. Als een bezoeker op een, voor jou, relevant zoekwoord zoekt, is het uiteraard wenselijk dat jouw website getoond wordt in Google. Dat is echter niet zo vanzelfsprekend. Je hebt namelijk te maken met de concurrentie en het algoritme van Google. Dit algoritme is voor velen moeilijk te doorgronden. Ons team weet echter exact welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wil jij betere rankings binnen Google verkrijgen? Dan is het zeker lonend om Duras in te schakelen.

In de afgelopen periode hebben wij veel ervaring opgedaan met SEO. We weten daardoor ook exact wat wel en wat niet werkt. Op basis daarvan hebben wij dit artikel geschreven. In dit artikel kan je 5 handige SEO tips vinden. Tips waarmee jouw online vindbaarheid verbeterd wordt. Dankzij deze tips ben je in staat om de positie binnen Google te verbeteren. Dat is absoluut wenselijk. Want; waar zorgt een goede ranking in Google zoal voor? Je vindt het hieronder:

– Meer website bezoekers
– Meer kansen om bezoekers om te toveren tot klanten
– Groei van de omzet
– Groei van de winst
– Groei van je gehele onderneming

Volg daarom ook onderstaande 5 SEO tips en maak je bedrijf groter en groter.

Zorg voor een veilige en snelle website

Het algoritme van Google wordt continue veranderd. Daardoor hecht Google ook meer
en meer waarde aan bepaalde aspecten. Een van die aspecten is de beveiliging
van een website. Dat past uiteraard in het straatje van de veelbesproken cybercriminaliteit. Als jij een veilige website hebt, levert dat dan ook absoluut pluspunten op.

Dat geldt eveneens voor een snelle website. Men wordt steeds veeleisender. Als het laden
van jouw website te lang duurt, klikken ze je direct weg. Men maakt liever gebruik van websites die ontzettend snel zijn. Des te meer reden voor jou om te zorgen voor een snelle website.

Leg de focus op de mobile devices

Wist je dat steeds meer bezoekers gebruik maken van mobile devices? Ja, steeds meer
mensen maken gebruik van bijvoorbeeld een smartphone of een tablet. Google hecht dan ook steeds meer waarde aan de manier waarop jouw website weergegeven wordt op mobile devices. We willen je dan ook adviseren om altijd met responsive webdesign aan de slag te gaan. Dit betekent dat jouw website zich aanpast aan
het formaat van het apparaat waarmee de website bekeken wordt.

Kortom: leg de focus op mobile devices en scoor daar absolute pluspunten mee. 

Zorg voor waardevolle content

Welke diensten bieden wij zoal aan? Met welke diensten zijn wij in staat om de rankings in Google te verbeteren? Onze diensten kunnen we onderverdelen in enkele categorieën:

– On page Seo
– Wikipedia backlinks
– Nieuwswebsites backlinks
– Web 2.0
– Trefwoorden onderzoek

Leg de focus op long tail zoekwoorden

De concurrentie op het internet is moordend. Als je wilt scoren op zoekwoorden
zoals ‘geld besparen’ kan je het wel vergeten. Bij deze zoekwoorden is simpelweg sprake van een ongekende concurrentie. Je kunt dan ook beter de focus leggen op de long tail zoekwoorden.

In dit geval is een voorbeeld van een long tail zoekwoord bijvoorbeeld: tips om geld
te besparen op energie. Op een dergelijk zoekwoord is voldoende zoekvolume én
is de concurrentie een stuk kleiner. Het is dan ook ‘makkelijker’ om te scoren op long tail zoekwoorden. Een zoekwoorden onderzoek van Duras laat duidelijk zien op welke zoekwoorden de focus het beste kan komen te liggen.

Zorg voor de juiste backlinks

Het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel is ongelooflijk belangrijk. Het is uiteindelijk de wens dat waardevolle websites naar jouw website gaan linken. Als dat het geval is, wordt daar door Google veel waarde aan gehecht. Dat kan je voor elkaar krijgen door Duras in te schakelen. Wij plaatsen geen links op niks zeggende startpagina’s. Nee, wij zorgen voor links op bijvoorbeeld Wikipedia en grote nieuwswebsites.